2251054900 6976730929 Αεροπόρου Γιαναρέλλη 54, Μυτιλήνη hatzipanagiotis81@yahoo.gr
hero image
 
  ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ | Μεταφορική Εταιρεία Μυτιλήνη
 
 
 
 
  Η μεταφορική εταιρεία μας “ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη, προσφέρει υπηρεσίες αποθήκευσης οικοσκευών και εμπορευμάτων για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.  
     
  Οι σύγχρονες αποθήκες μας είναι σχεδιασμένες ειδικά για να παρέχουν βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης και απόλυτη ασφάλεια. Είτε πρόκειται για την αποθήκευση μερικών αντικειμένων είτε για την πλήρη οικοσκευή σας, έχουμε τη λύση που θα καλύψει κάθε ανάγκη σας.  
     
 
 
 
 
     
  ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


Τα αντικείμενα ταξινομούνται και διαχειρίζονται με προσοχή και ακρίβεια, εξασφαλίζοντας ότι θα είναι προσβάσιμα και ασφαλή όταν τα χρειαστείτε. Επιπλέον, πραγματοποιούμε συνεχείς ελέγχους των χώρων και των οικοσκευών και των εμπορευμάτων προκειμένου να διασφαλίσουμε την απόλυτη ασφάλειά τους.

Με εμάς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αντικείμενά σας είναι σε καλά χέρια. Επιλέξτε την μεταφορική μας εταιρεία για μια ασφαλή και αξιόπιστη εμπειρία αποθήκευσης στη Μυτιλήνη.

Με ένα τηλεφώνημα, αναλαμβάνουμε να σας φέρουμε την οικοσκευή ή τα εμπορεύματά σας στο χώρο σας, άμεσα και με μέγιστη ασφάλεια.
 
     
   
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Μυτιλήνη και όλη την Ελλάδα.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2251054900 ή 6976730929