2251054900 6976730929 Αεροπόρου Γιαναρέλλη 54, Μυτιλήνη hatzipanagiotis81@yahoo.gr
hero image
 
  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ | Μεταφορική Εταιρεία Μυτιλήνη
 
 
 
 
  Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό από μεταφορές, η μεταφορική εταιρεία μας “ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη για μεταφορές οικοσκευών, εμπορευμάτων και διανομές σε όλη την Ελλάδα.  
     
  Με ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων και υπεύθυνο προσωπικό, είμαστε καθημερινά στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σχεδιάσουμε μαζί την μεταφορά των αντικειμένων που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Μυτιλήνη και σε όλη την Ελλάδα.  
     
 
 
 
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ

Αναλαμβάνουμε τη μετακίνηση των οικιακών σας αγαθών με ασφάλεια και αξιοπιστία. Είτε πρόκειται για μικρές ή μεγάλες οικοσκευές, η ομάδα μας είναι έτοιμη να αναλάβει τη μεταφορά τους στο σημείο που επιθυμείτε.
 
     
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Η μεταφορική εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας με ασφάλεια και ακρίβεια. Εξασφαλίζουμε την άμεση και αποτελεσματική παράδοση των εμπορευμάτων σας στον τελικό προορισμό τους.
 
     
 
ΔΙΑΝΟΜΕΣ

Παρέχουμε υπηρεσίες διανομής για την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση των αντικειμένων. Με τον σύγχρονο στόλο οχημάτων μας και τον έμπειρο οδηγό μας κατάλογο, εξασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία των διανομών σας και την ικανοποίηση των πελατών σας.
 
     
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Μυτιλήνη και όλη την Ελλάδα.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2251054900 ή 6976730929
 
     
 
 
 
 
   
 
 
 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

και με ένα τηλεφώνημα, μπορούμε να αναλάβουμε παντός
είδους μεταφορές σε όλη την Ελλάδα.

 
 
 

 


 

 
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
  Γνωρίζοντας ότι κάθε μεταφορά είναι μοναδική, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας κατάλληλα ώστε να πετύχουμε μία οργανωμένη και τέλεια μεταφορά για εσάς.  
     
  Είτε είστε ιδιώτες, είτε επιχείρηση, η μεταφορική εταιρεία μας σας εγγυάται ασφαλείς μεταφορές, χωρίς φθορά των εμπορευμάτων, των προσωπικών σας αντικειμένων ή του εξοπλισμού σας.