2251054900 6976730929 Αεροπόρου Γιαναρέλλη 54, Μυτιλήνη hatzipanagiotis81@yahoo.gr
hero image
 
  ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ | Μεταφορική Εταιρεία Μυτιλήνη
 
 
 
 
  Η μεταφορική εταιρεία μας “ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας, με απόλυτη επιτυχία, κάθε μετακόμιση που θέλετε να πραγματοποιήσετε σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας λύση σε όποια ιδιαιτερότητα υπάρχει.  
     
  Γνωρίζουμε ότι μία μετακόμιση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο εμείς χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των μετακομίσεων αλλά και με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορούμε να την κάνουμε να φαίνεται εύκολη υπόθεση.  
     
 
 
 
 
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
μετακομίσεις οποιουδήποτε μεγέθους και φύσης, εξασφαλίζοντας την ομαλή μετάβασή σας στο νέο χώρο σας. Είτε πρόκειται για μετακινήσεις κατοικίας, γραφείου ή επιχείρησης, η ομάδα μας είναι εδώ για να σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και άρτια εξυπηρέτηση.
 
     
 
 
 
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΑΜΠΑΛΑΖ

Η ομάδα μας είναι εξειδικευμένη στη σωστή συσκευασία και ασφαλή μεταφορά των ευπαθών αντικειμένων. Χρησιμοποιούμε κατάλληλα υλικά και τεχνικές για να προστατεύσουμε τα αντικείμενά σας από ζημιές κατά τη μετακίνηση.
 
     
 
ΛΥΣΙΜΟ - ΔΕΣΙΜΟ  ΕΠΙΠΛΩΝ

Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν το λύσιμο και το δέσιμο των επίπλων σας με ακρίβεια και προσοχή. Εξασφαλίζουμε ότι κάθε έπιπλο θα φτάσει στον προορισμό του ακέραιο και έτοιμο για τοποθέτηση.
 
     
 
ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ - ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Για την πιο γρήγορη μετακόμισή σας, αναλαμβάνουμε την σωστή αποσύνδεση και την επανασύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών σας και σας διασφαλίζουμε ότι θα λειτουργούν απροβλημάτιστα μετά τη μεταφορά.
 
     
 
 
 
 
     
 
ΑΝΥΨΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε μετακομίσεις με ανυψωτικό μηχάνημα για την ασφάλεια των αντικειμένων σας, μειώνοντας τον κίνδυνο πρόκλησης ζημιών στα αντικείμενά σας ή στο κτίριο.
 
     
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Μυτιλήνη και όλη την Ελλάδα.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2251054900 ή 6976730929
 
     
 
 
 
 
   
 
 
 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

και με ένα τηλεφώνημα, μπορούμε να αναλάβουμε παντός
είδους μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα.

 
 
 

 


 

 
     
 
ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
 
     
  είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να οργανώσει μαζί σας μια γρήγορη και ξεκούραστη για εσάς μετακόμιση, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε. 

Με προσοχή στη λεπτομέρεια, αξιοπιστία και αφοσίωση στην πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη μετακόμισή σας μια άνετη και επιτυχημένη εμπειρία. 
 
     
  Κάθε λεπτομέρεια αντιμετωπίζεται με προσοχή και φροντίδα, ενώ η επικοινωνία και η διαφάνεια είναι πάντα στο επίκεντρο της εξυπηρέτησής μας.

Εσείς απλά βρείτε τον νέο σας χώρο και τα υπόλοιπα αφήστε πάνω μας!