2251054900 6976730929 Αεροπόρου Γιαναρέλλη 54, Μυτιλήνη hatzipanagiotis81@yahoo.gr
 
     
  ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
Μεταφορική Εταιρεία Μυτιλήνη - Μεταφορές & Μετακομίσεις Μυτιλήνη σε όλη την Ελλάδα


Η μεταφορική εταιρεία μας “ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη, είναι κοντά σας για περισσότερα από 10 χρόνια προσφέροντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε σε όλη την Ελλάδα.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, η μεταφορική εταιρεία μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες κάθε ιδιώτη και επαγγελματία.
 
     
   
 
 
 
 
   
     
  ΓΡΗΓΟΡΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ
& ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

αναλαμβάνουμε την μεταφορά οικοσκευών και εμπορευμάτων πάσης φύσεως. Από μικρές μεταφορές - διανομές στην Μυτιλήνη μέχρι μεγάλες μεταφορές σε όλη την Ελλάδα, έχουμε την εμπειρία και τους πόρους για να διασφαλίσουμε την επιτυχή και άνετη ολοκλήρωσή τους.

Για οποιαδήποτε μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Μυτιλήνη και σε όλη την Ελλάδα, η μεταφορική εταιρεία μας σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Από συσκευασία και αμπαλάζ των αντικειμένων σας, λύσιμο - δέσιμο επίπλων καθώς και αποσύνδεση και επανασύνδεση ηλεκτρικών συσκευών.

Παράλληλα, σας παρέχουμε και υπηρεσίες αποθήκευσης μέρους ή ολόκληρης της οικοσκευής σας, για το χρόνικό διάστημα που επιθυμείτε και πάντα σε οικονομικές τιμές.
 
     
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Μυτιλήνη και όλη την Ελλάδα.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2251054900
 
     
 
 
 
 
   
 
 
 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να σχεδιάσουμε την μεταφορά ή την μετακόμιση που θέλετε να πραγματοποιήσετε στην Μυτιλήνη αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 

 


 

 
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
  Χάρη στην συνέπεια, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αλλά και τις ασυναγώνιστες τιμές μας έχουμε καταφέρει να αναδειχθούμε ως μια από τις καλύτερες μεταφορικές εταιρείες στην Μυτιλήνη και όχι μόνο.  
     
  Στόχος μας είναι αφενός η άρτια και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύχουμε κάθε μελλοντική σας ανάγκη.